Indret med din egen stil

Her får du billige plakater og posters til din billedevæg. Uanset formatet og størrelsen, kan du udsmykke og dekorere dit hjems vægge med noget helt unikt.

Sæt dit eget præg på dit hjem og dets indretning. De samme plakater med de samme billeder er ikke dig, du er mere unik, gør også dit hjem helt specielt, gør det personligt, gør det til dit eget.

Din stue, dit soveværelse, børneværelserne fortjener plakater, design, kunstprint og posters som skiller sig ud fra mængden.

 

Kvalitet og service

Vi lever af kunder der er glade og tilfredse. Hvis ikke du er glad for den plakat du har købt, den poster du har hængt op, det design du ser på hver dag, så har vi tabt.
Vi yder derfor direkte og personlig service, og du kan altid skrive eller ringe til os, og træffer du os ikke, læg en besked så ringer vi retur.

Dansk designtradition

Vore egne designs og plakater fra andre kunstnere, designere og leverandører, sikrer dig et stort udvalg.

Vi leverer et bred udbud af moderne plakater, posters, wallstickers, udskærings og papercuts til dit hjem.

Vi fastholder klassisk minimalistisk dansk designtradition. Vi garanterer en balance mellem nyt moderne design og klassisk dansk og skandinavisk design.

 

Boligindretning

Hjemmet er centrum i vort liv. Det er herfra alt begynder og slutter. 

Derfor er boligindretning vigtig, og af stor betydning for vores livskvalitet.

Vi tror det betaler sig at investere i rammerne for livet, i at have smukke og fede plakater på væggene.

Dansk produceret

Vi er dansk ejet, og vores produkter er produceret i Danmark.

Det er vigtigt for os at være lokalt og nationalt forankret. Af samme grund har vi valgt at alle vore plakater, kunstprint og posters udelukkende trykkes på trykkerier i Danmark.

 

Miljø og Klima

Det er ligeledes vigtigt for os at vore produkter produceres under miljømæssigt forsvarlige forhold. Vi anvender således kun svanemærkede trykkerier, og prioriterer materialer der tager mest muligt hensyn til klima og miljø.
Alle produkter i træ er udført i træ der er vokset og skovet i Rold Skov.

Træet er opskåret på lokale savværker, og lufttørret mere end 3 år uden brug af ovntørring og andre miljøbelastende processer.

Alt dette så vi kan se os selv og vore børn i øjnene.