Rune T. Kidde

199 kr.699 kr.

En af de største historiefortællere Danmark har haft.I den voksne sektion af tegneserierne på Gud Bibliotek, lånte jeg i smug portalen til en anden verden, tegneserier med tegninger, ord og fortællinger der var noget ganske andet end Anders And, Skipper Skræk og Bamse – verdens stærkeste bjørn. Det var før nogen havde hørt om Strid eller Wulff Morgenthaler, og det frækkeste man kunne finde var Frk.Olsen i Basserne. Men der, i Rune T. Kiddes til tider ubehjælpelige ukorrekte streger læste jeg “Til Julebal i pisseland”. Genfortolkninger af klassikere med referencer som jeg først i dag ved hvad betød, men mere end noget andet opdagede jeg at tingene ikke behøvede være på en bestemt måde. Man kunne skabe sin egen virkelighed, og om det lignede noget andre syntes lignede noget var ikke så vigtigt.

Rune T. Kidde skabte sin egen virkelighed, også længe efter han stoppede med at tegne. Den vigtigste tegning var fortællingen, og midlet var sproget, om understøttet af deforme grise eller ej. Rune var digter, tegneserieskaber, historiefortæller, og en legende allerede før sin død, han gav i årevis børn i alle aldre historie at forsvinde væk i, tegninger at blive inspireret af, tanker til selvstændighed.

Rune T. Kidde sælges som:

  • håndskåret i 220gram sort karton, monteret i A4-ramme med glas.
  • håndskåret uden ramme i 220gram sort karton
  • kunstprint i A3 format (27,9x42cm)

Fra bestilling og betaling er modtaget, kan der i travle perioder gå op til fem dage før produktet afsendes. Der anvendes altid billigste forsendelsesmulighed hos GLS eller Post Danmark, hvis der ønskes hurtigere levering, skriv venligst på info@yspr.dk inden der afgives ordre.