Peter & Ping – Goddag!

229 kr.649 kr.

Storm P er en institution i Danmark, og elsket for hans finurlighed, humor, skarphed og intellekt.Clear

Peter og Ping er Danmarks første store tegneseriesucces. Tegnet og fortalt af fænomenet, geniet, tegneren, opfinder og forfatteren Robert Storm Petersen. Den startede egentlig som historien om Peter Vimmelskaft. Efter få år kom sidefiguren Ping, den lille finurlige og distancerede Pingvin til. Striben blev bragt i over 30 år i BT.

Jeg har siden jeg var barn været fascineret af Storm Ps tegninger, hans bøger, hans tegneserier og hans fluer. Hans forkærlighed for at portrættere skæve eksistenser, fortrinsvis vagabonder som et spejl af samfundet, eller en metakommentar til samme, har givet mig mange både smil og fornuftige reflektioner.

At skære en fortolkning af Peter og Ping er ikke nemt i valget af motiver, men jeg tror der kommer flere, og derfor logisk at starte med en udgave hvor Peter og Ping lettet på hatten og siger goddag.

Peter og Ping Goddag fås som.

  • håndskåret i 220gram sort karton, monteret i ramme med glas.
  • håndskåret uden ramme i 220gram sort karton
  • kunstprint i A3 format – 27,9 x 42 cm – Trykt på 200 g/m2 FSC-certificeret mat bestrøget genbrugspapir
  • kunstprint i A2 format – 42,0 x 59,4 cm – Trykt på 200 g/m2 FSC-certificeret mat bestrøget genbrugspapir

Fra bestilling og betaling er modtaget, kan der i travle perioder gå op til fem dage før produktet afsendes. Der anvendes altid billigste forsendelsesmulighed hos GLS eller Post Danmark.

Størrelse

A3, Håndskåret silhouette