Kim Larsen

199 kr.699 kr.

Den største danske musiker, komponist, sangskriver og spillemand i nyere tid.Jeg var 10 år gammel da vi på gaden løb rundt og skrålede “Vi er dem de andre ikke må lege med, vi er det dårlige selskab”, og vi kendte allerede “Papirklip”, “Midt om natten”,”Haveje” og mange andre Kim Larsen-sange. De var allerede på det tidspunkt evergreens, for slet ikke at nævne Rabalderstrædet og hele Gasolins bagkatalog.

Kim Larsen var folkeje på tværs af generationer, elsket af konservative, skønt han var en rebel fra Christiania. Kaldte sin kone for Kranen, og alligevel forgudede venstrefløjens feminister ham. Kim Larsen var i følge ham selv en vred ung mand og en sur gammel stodder. Alt i alt blot en spillemand, i følge hans eget udsagn. Han ønskede sig et publikum, men den megen virak som hans bortgang har afstedkommet havde næppe huet ham. For mig var Kim Larsen mere end noget andet sangskriveren og komponisten der kunne udtrykke de følelser jeg knap selv kunne sætte ord på.

Kim Larsen sælges som:

  • håndskåret i 220gram sort karton, monteret i ramme med glas.
  • håndskåret uden ramme i 220gram sort karton
  • kunstprint i A3 format – 27,9 x 42 cm – Trykt på 200 g/m2 FSC-certificeret mat bestrøget genbrugspapir
  • kunstprint i A2 format – 42,0 x 59,4 cm – Trykt på 200 g/m2 FSC-certificeret mat bestrøget genbrugspapir

Fra bestilling og betaling er modtaget, kan der i travle perioder gå op til fem dage før produktet afsendes. Der anvendes altid billigste forsendelsesmulighed hos GLS eller Post Danmark.

Den gamle hankat. Hele Danmark sørgede over tabet af den store troubadour. Hans musik er for evigt, det samme er hans gavflap. En plakat jeg elskede at designe.