Woo Hoo-mer

229 kr.649 kr.

Homer Simpson, den ubehøvlede påståede patriarkalske frontfigur for The Simpsons, men nok mest af alt en figur vi genkender fra dele af os selv.En satirisk tegneserie-udgave af Matador, men beskrivende for det amerikanske samfund. Hvor Matadors handling udspiller sig i Korsbæk, har The Simpsons liv udspillet sig gennem 689 afsnit siden 1989, i den fiktive by Springfield. Serien har kan ikke beskrives som havende kultstatus, da den er set af alt og alle i alle aldre. Serien kan heller ikke just betegnes som mainstream, da den også gennem årene er kørt både til og voer kanten.

Uanset hvordan man vender og drejer det er The Simpsons dog et unikt fænomen, og særligt faderfiguren Homer Simpson er blevet et genkendeligt ikon for mennesker i alle aldre på det meste af jordkloden.

Homer er mand, far, taber, vinder, glad, depri, kort og godt en fiktiv figur der forstørrer de træk vi alle sammen genkender hos os selv, eller dvs. hos naboen naturligvis.

Homers evne til begejstring over de små ting i verden som en kold øl, en pizza eller det rigtige sjov i TV er dog ikke alene sjovt og komisk, men også en evig provokation.

Woo Hoo-moer fås som

  • håndskåret i 220gram sort karton, monteret i ramme med glas.
  • håndskåret uden ramme i 220gram sort karton
  • kunstprint i A3 format – 27,9 x 42 cm – Trykt på 200 g/m2 FSC-certificeret mat bestrøget genbrugspapir
  • kunstprint i A2 format – 42,0 x 59,4 cm – Trykt på 200 g/m2 FSC-certificeret mat bestrøget genbrugspapir

Fra bestilling og betaling er modtaget, kan der i travle perioder gå op til fem dage før produktet afsendes. Der anvendes altid billigste forsendelsesmulighed hos GLS eller Post Danmark.