Hasseris

199 kr.249 kr.

Den gamle selvstændige kommune, og nu den fine bydel Hasseris i Aalborg.En gang var det sin egen kommune. Faktisk var Hasseris det helt frem til kommunalreformen i 1970. Det fine Hasseris er det også blevet kaldt. Men altid har Hasseris rummet alle aspekter. Fra Hasseris Gymnasium, der mod syd er sidste udpost ved Skelagervej. Over marmeladekvarteret ved KFUM Hallen mod øst, hvorefter Hasseris følger først Mølholmsvej og senere Annebergvej helt ind til Gåsepigen. Herfra afgrænses Hasseris mod vest til vi når motorvejspåkørslen ved Vester Mariendal Mølle.

Hasseris, i YSPRs fortolkning, viser Hasseris Kirke, Klokkestablen, den gamle købmandsgård også kendt som Svalegaarden og sidst men ikke mindst “Vingen” af Helge Holmskov, og sælges i følgende formater:

  • kunstprint i A2-format (42x59cm)
  • kunstprint i A3-format (27,9x42cm)

Fra bestilling og betaling er modtaget, kan der i travle perioder gå op til tre dage før produktet afsendes. Der anvendes altid billigste forsendelsesmulighed hos Post Danmark, hvis der ønskes hurtigere levering, skriv venligst på info@yspr.dk inden der afgives ordre.