Edward uden saks

199 kr.599 kr.

Tim Burtons geniale og ikoniske film med Johnny Deep i hovedrollen.Jeg har flere favoritinstruktører, men Tim Burton er indiskutabelt en af dem. Hans visuelle udtryk er unikt i samtlige film han har stået bag, og hans stil er umiskendelig hans egen.

En af Tim Burtons største succeser er den 30 år gamle Edward Scissorhands (Edward Saksehånd), med Johnny Deep i hovedrollen. Filmen er et Frankensteinscenarie hvor en videnskabsmand bygger Edward. Inden videnskabsmanden afslutter sit arbejde dør han dog, og Edward må klare livet med sine store saksehænder.

Hvor det er selve hænderne der er unikke for Edward Saksehånd, er hans ansigt umuligt ikke at hæfte sig ved. Arene efter de gange han har skåret sig selv, det vilde hår og det dybt sørgmodige blik, er mindst lige så genkendelig og ikonisk som selve hænderne.

Edward Saksehånd kan købes som:

  • håndskåret i 220gram sort karton, monteret i ramme med glas.
  • håndskåret uden ramme i 220gram sort karton
  • kunstprint i A3 format – 27,9 x 42 cm – Trykt på 200 g/m2 FSC-certificeret mat bestrøget genbrugspapir
  • kunstprint i A2 format – 42,0 x 59,4 cm – Trykt på 200 g/m2 FSC-certificeret mat bestrøget genbrugspapir

Fra bestilling og betaling er modtaget, kan der i travle perioder gå op til fem dage før produktet afsendes. Der anvendes altid billigste forsendelsesmulighed hos GLS eller Post Danmark.