Dan Turèll

199 kr.699 kr.

Hele Danmarks Onkel Danny, i en unik håndskåret fortolkning.Onkel Danny! En familiær titulering til en mand der brugte sort neglelak, dyrkede sproget, beatkulturen, buddismen som få danskere nogensinde. Han argumenterede for fordelene ved narkotika, og skrev hyldestlyrik til børnelokkeren. Dan Turèll var og er et helt unikt fænomen i dansk litteratur og kulturliv. Et stilstudie i personlig branding før nogen havde hørt det udtryk nogen steder.

Dan Turéll gjorde det mest upassende ved sproget, og samtidigt det smukkeste. Han hyldede de gamle dage, tider, sæder og skikke, og beskrev med passion da han endelig var gammel nok til lange benklæder. Han skrev om rusen i kærlighed, i intethed, i kemien. Han var international men forsagede aldrig Vangede.

Det fulde billede og den fulde sandhed om Dan Turéll kender ingen, men vi kender ham alle hver især for det han var og er ind i vores liv med sine ord, sin person.

Dan Turéll sælges som:

  • håndskåret i 220gram sort karton, monteret i A4-ramme med glas.
  • håndskåret uden ramme i 220gram sort karton
  • kunstprint i A3 format (27,9x42cm)

Fra bestilling og betaling er modtaget, kan der i travle perioder gå op til fem dage før produktet afsendes. Der anvendes altid billigste forsendelsesmulighed hos GLS eller Post Danmark, hvis der ønskes hurtigere levering, skriv venligst på info@yspr.dk inden der afgives ordre.