Aalborg Altid

199 kr.699 kr.

Unik håndskåret fortolkning af Aalborg.Fra omkring År 800 har det vi i dag kender som Aalborg været beboet, og fra overfarts- og handelssted for vikingerne, til nutidens videns- kultur- og uddannelsesby har byen gennemgået utallige forandringer, men rummer elementer tilbage fra gravpladsen på Lindholm Høje, til senest Utzon Center og Musikkens hus. YSPRs udskæring af Aalborg er et øjebliksbillede, hvis ikoniske bygningsværker dog emmer af den lange historie der er Aalborgs.

En værfts- og arbejderby, et middelalderens handelscentrum, en moderne vidensmetropol. Nordens Paris med det fine Hasseris, Vejgaardollars og Gug Tan Klan. Siden 1885 hjemsted for Aalborg BK, stiftet af engelske ingeniører der arbejdede på den jyske jernbane. Stedet hvor “Gaden” ikke behøver nærmere introduktion. Aalborg er som alle andre  byer, og samtidigt som ingen anden, da den uanset størrelse og prestige altid vil være et provinshul, og altid er alt andet end provinsiel.

Aalborg, i YSPRs fortolkning, viser Musikkens Hus, Utzon Center, Aalborgtårnet & Stadion, sælges som:

  • håndskåret i 220grams sort karton, monteret i ramme med glas. 30x40cm
  • håndskåret uden ramme (cirka 26x24cm)
  • kunstprint i A2-format (42x59cm)
  • kunstprint i A3-format (27,9x42cm)

Fra bestilling og betaling er modtaget, kan der i travle perioder gå op til tre dage før produktet afsendes. Der anvendes altid billigste forsendelsesmulighed hos Post Danmark, hvis der ønskes hurtigere levering, skriv venligst på info@yspr.dk inden der afgives ordre.