Gældende for YSPR og YSPR.dk

En del af:

Ideawise

Vesterbygade 10, Blenstrup

DK-9520 Skørping

CVR. nr. 40406735

E-mailadresse: info@yspr.dk

Etableret i 2011.

Betingelserne finder anvendelse på køb af varer på yspr.dk og fra YSPR til levering i Danmark, dog ikke øer uden broforbindelse, Grønland og Færøerne, medmindre andet er aftalt.

BETALING

YSPR.dk accepterer betaling med Dankort via NETS, med øvrige kreditkort via PayPal og via MobilePay.

LEVERING

YSPR.dk leverer som udgangspunkt kun i Danmark,  ved ønsker om levering udenfor Danmark kontakt venligst kundeservice på info@yspr.dk inden køb.

Levering foregår med PostDanmark, og altid med billigste leveringsform. Ønskes hurtigere levering kontakt kundeservice på info@yspr.dk inden køb.

Leveringstid: Ordre afsendes senest 3 hverdage fra afgivet bestilling og gennemført betaling.

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag hvor du har modtaget den fulde ordre, hvad enten denne er sendt på én gang eller af flere omgange. Du skal indenfor denne frist give os meddelelse hvis du fortryder dit køb. Dette gør du pr. mail til info@yspr.dk. Du skal i henvendelsen gøre tydeligt opmærksom på at du ønsker at bruge din fortrydelsesret. Nægtet modtagelse af varen gælder ikke som fortrydelse.

Du kan ligeledes returnerer produktet sammen med en fortrydelsesformular, som beskrevet i næste afsnit om returnering.

RETURNERING

Du skal returnerer din ordre til os senest 14 dage efter du har meddelt din brug af fortrydelsesretten. Omkostningerne ved returnering af varen skal du selv afholde. Du er ansvarlig for at varen er forsvarligt indpakket, og du oppebærer ansvar og risiko for varen til denne er leveret. Du hæfter for eventuelle værdiforringelser som varen må være blevet påført inden returnering, dog undtaget almindelig undersøgelse af produktet, svarende til den man måtte foretage i en fysisk butik. Du må altså afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Vi tilbagebetaler naturligvis dit tilgodehavende så snart vi har modtaget varen retur, og du vil, med forbehold for helligdage etc. have pengene retur inden for 2 bankdage.

Vi refunderer ikke leveringsomkostninger

Ønkser du en hurtigere tilbagebetaling, kan du sende os dokumentation for din returnering af varen, i form af postkvittering eller tilsvarende.

Ved fortrydelse af køb, returneres varen til:

YSPR.dk

Skørpingvej 50, Siem

DK-9575 Terndrup

Den returnerede vare skal være vedlagt en kopi af faktura eller ordrebekræftelse.

REKLAMATIONSRET

Mangelregler som anført i købeloven, finder anvendelse. Du har derfor naturligvis, i henhold til loven, 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder at du kan få varen ombyttet, repareret, afslag i prisen eller tilsvarende. Uanset ønsker vi glad og tilfredse kunder, så kontakt os på enten info@yspr.dk eller +45 53686850, så finder vi hurtigst muligt en løsning på at løse reklamationen.

Reklamationen skal som udgangspunkt ikke være resultatet af fejlagtig brug, manglende vedligehold eller anden adfærd med skade til fælge. Selv om måtte stå i en situation hvor reklamationsretten ikke umiddelbart kan anvendes, kontakt os alligevel, da vi helst ser at vore kunder er glade for vore produkter, også selv om de er kommet til at ædelægge dele af det, og vores kendskab gør det muligt mange gange at hjælpe dig til selv at reparere produktet, og dertil foretager vi reparationer der også måtte falde uden for reklamationesretten, og ofte uden beregning, da det med træprodukter kan handle om en hurtig nedpudsning eller ligende, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du skal reklamerer over fejl på varen indenfor rimelig tid efter at fejlen er opstået, og som udgangspunkt vil en reklamation indenfor 30 dage efter den er opstået, altid være at betragte som rettidig. Er der gået længere tid, eller har du været længe om at opdage fejlen, vil vi gerne opfordre til at du kontakter os alligevel.

Er der tale om en reklamation hvor årsagen entydigt skyldes YSPR, refunderer vi naturligvis alle fragtomkostninger, vi forbeholder os dog ret til at anvise hvilken fragtløsning du anvender.

Varen skal sendes til:

YSPR.dk

Vesterbygade 10, Blenstrup

DK-9520 Skørping

Ved returnering skal du oplyse så detaljeret som muligt hvor i fejlen består.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

PERSONLIGE OPLYSNING

For at kunne gøre vores bedste for dig som kunde, levere varen korrekt, og sende dig relevant information om købet i form af ordrebekræftelse, faktura mm. registrerer vi følgende:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi indsamler ikke oplysninger ud over disse om dig uden dit udtrykkelige samtykke. Vi indsamler generel data om hvordan vores brugere og besøgende anvender vores side, men på en sådan måde at adfærden aldrig kan spores retur til en enkelt bruger eller et konkret gennemført køb, undtagen den nødvendige dataregistrering beskrevet ovenfor. Vi kan i forbindelse med køb, ordre og indtil hele købsprocessen er afsluttet, følge dit specifikke køb, men disse data slettes i det ordren er modtaget, betaling modtaget og ordre afsendt, altså gemmer vi ikke data om din specifikke adfærd, efter købet er afsluttet. Kundeoplysningerne som anført ovenfor, gennems i tre år, hvorefter de slettes. Emailen tilmelder vi i det tilfælde vores nyhedsbrev.

Dataansvarlig  yspr.dk er indehaver Jesper Lindgren Hejlesen

Kundeoplysninger opbevares ikke krypteret, og kun betalingsoplysninger transmitteres krypteret.

Oplysninger afgivet til yspr.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og betaling foregår via NETS, og de konkrete oplysninger er ikke på noget tidspunkt registreret hos YSPR.

Du kan til enhver tid henvende dig og få slettet enhver registrering vi måtte have om dig. Kontakt Dataansvarlig på info@yspr.dk, og vi vil hurtigst muligt efterkomme dit ønske.

Andre klager angående køb sendes ligeledes til info@yspr.dk att: Jesper Lindgren Hejlesen

FORTRYDELSESFORMULAR

Sendes til:

YSPR.dk

Vesterbygade 10, Blenstrup

9520 Skørping

Jeg meddeler herved, at gøre brug af min fortrydelsesret i forbindelse med min købsaftale om følgende___________________

Bestilt den___________________

Modtaget den___________________

Navn___________________

Adresse___________________

Underskrift___________________

Dato___________________